elke stap telt, 26 mei tm 21 juli 19.00 -20.00 vanaf Durpsuus

elke stapt telt FLYER NISSE

BORSELE BEWEEGT

  • 26 mei t/m 21 juli
  • 9 weken
  • woensdag, 19.00-20.00 uur (Durpsuus)
  • deelname project € 12,50 (alleen betalen per pin)
  • aanmelden verplicht

WANDELPROJECT NISSE en omgeving

Wil je meer in beweging komen en starten met wandelen. Ben je al een actieve wandelaar maar vind je het leuk om samen met anderen te wandelen? Of heb je een stok achter de deur nodig? Doe dan mee met ‘elke stap telt’ georganiseerd door Borsele Beweegt. Heerlijk naar buiten, met elkaar bewegen en tegelijk werken aan je conditie door te wandelen. Jong of oud, samen met je buurvrouw, vriend of partner. Iedereen is welkom! We houden ons aan de regels van het RIVM die op dat moment gelden.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE:
•  De start van ‘elke stap telt’ is op woensdag 26 mei. Op deze avond nemen we een wandeltest af. Ook geven we uitleg over het programma. Vanaf de tweede       bijeenkomst starten we met ongeveer 5 kilometer wandelen. Ben je een beginner, dan is de afstand minder ver. Elke wandelavond hebben we weer een andere route.
• We wandelen wekelijks samen op de woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur. Op woensdag 21 juli is de laatste avond en afsluiting van het programma.
•  Startlocatie: Buiten bij ‘Dorpshuis ’t Durpsuus’, Dorpsplein 28, 4443 AE Nisse
• Aanmelden is verplicht, graag voor vrijdag 21 mei o.v.v. je naam, emailadres en telefoonnummer naar leefstijlcoach@borsele.nl of telefonisch naar (0113) 238383, (06)52560940 (appen mag ook). Je ontvangt dan een bericht met meer informatie over de startavond en inhoud van het project.
• Deelname: 12,50. Let op: het is alleen mogelijk om te betalen met pin.