Wandelroute 10 kilometer rond Nisse

Routebeschrijving

Je start bij het Dorpshuis van Nisse, op het dorpsplein. Ga links en weer link de Van de Poest Clementstraat in. Bij T-splitising met de Nootenboomdijk (je loopt tussen twee boerderijen door) linksaf de dijk op en meteen rechtsaf de dijk af de weg volgen (Zandweg). Ga bij de Schouwersweel linksaf (Nieuwkamerseweg). Na een klein stukje kun je rechts een wandelpad op.

Dit wandelpad is de “herinneringsdijk” waarop bomen zijn geplant ter herinnering aan kinderen die zijn overleden aan een stofwisselingsziekte. Een informatiebord vindt je aan het begin van het wandelpad.

Aan het einde van de dijk rechts (Oude Kamersedijk). Vervolgens rechts de Oude zanddijk op. Loop deze helemaal af tot aan het bezinestation. Steek de rotonde over en ga rechts het fietspad op. Daarna 2e weg rechts (je steekt de hoofdweg over, let op!).
Dit is een onverharde dijk (Oude Kamersedijk). Aan het einde links de Zuidzaksedaijk op. Dan rechts de Nissezandweg in. Weer rechts de Grotedijk op. Ga daarna links de Paul Krugerstraat in en loop deze af totaan het dorpsplein. Op het dorpsplein weer rechts richting de kerk en terug naar het dorpshuis voor een heerlijke bak koffie!

Op kaart