Wandelroute van 14 kilometer rond Nisse

Routebeschrijving

Start bij het dorpshuis op het dorpsplein. Ga vanaf hier rechts en loop rechtdoor de Zuidweg in. 2de weg rechts, fietspad op langs de Drieweg. Steek aan het einde de weg over en ga links fietspad op langs de Rondepolderdijk.

Na ongeveer 150 meter rechts wandelpad in, langs de Zwaakse Weel. Ga rechtdoor de Vleugeldijk op. Deze dijk gaat over in de Lange Mairedijk. Bij het spoor rechts voetpad in. Volg dit pad tot aan de Zwaaksedijk en ga hier rechts de Zwaaksedijk op.

Op de kruispunt rechtdoor de Kaneelpolderdijk op. Einde rechts (Nieuw Vreelandsedijk, gaat over in de Stelsedijk). Dan ga je rechts het fietspad op langs de Kruiningenpolderweg. Vervolgens 1e weg links Krommezandweg in. Aan het eind weer links de Lageweg in. Daarna links de Brilletjesdijk op. Dan rechts de Looijenweg in.

Einde weg rechts (Nieuwlandsedijk). En weer rechts (Valdijk). Daarna links (Nootenboomdijk). Volg deze dijk ongeveer 1 kilometer en ga rechts langs dijk naar beneden voetpad op. Aan het eind van voetpad links (Akerweg). Dan weer links voetpad in (Paardenkerkhofwegeling). Daarna rechts Paul Krugerstraat in. Aan het einde rechts dorpsplein op. Terug naar het dorpshuis voor een heerlijke bak koffie!

Op kaart